Kwaliteit, gezondheid, veiligheid, milieu vormen de fundamenten van onze bedrijfsvoering

Kwaliteit, gezondheid, veiligheid, milieu zijn de vier componenten voor een verantwoordelijke corporate management-aanpak. Gebaseerd op het geloof dat alle ongevallen veroorzaakt worden door menselijke fouten richten wij ons erop deze te voorkomen door betere training en aandacht.

Wij hebben al onze documenten in één beheersysteem geïntegreerd - Integrated Management System - waar via het intranet de laatste updates en verbeteringen van technologieën, processen, procedures, instructies en datasheets bijgehouden worden.Daarnaast zoeken we kansen om dat hele systeem doorlopend te verbeteren door interne en externe audits.

 

Gecertificeerde kwaliteit

 

De Muehlhan Group is gecertificeerd volgens ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 en VCA-P.

Wij tonen onze kwaliteitseisen aan klanten, de relevante autoriteiten en verzekeringsmaatschappijen aan door middel van gedetailleerde documentatie en makkelijke traceerbaarheid van al onze projectprocessen.

En u hoeft niet op ons woord te vertrouwen: De Bureau Veritas-auditinstelling voert regelmatig inspecties uit bij Muehlhan en certificeert het Group's Integrated Management System.

Daarnaast hebben veel van onze dochterondernemingen speciale certificaten voor hun bedrijven, voor het gebruik van speciale coating systemen of zijn gecertificeerd volgens andere internationale normen.